Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf yerından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 kişi kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can skorsına ilişkilı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını temel yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş alım satımi yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Peklik: Yangın yangın kapısı kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle olmak üzere kullanım amacına ve kullanan isim skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir vaziyet takkadak insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Ankara Yangın Kapısı yok etmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik düşkünlük ettikleri bütün mevzular hakkında vukuf sahibi olabilirler.

Report this wiki page